Talent Management Center International

Tel: +420 241 410 902
Mob: +420 605 811 547
+420 605 147 622
napište nám

CZE | ENG

„Zuřící celosvětová válka o talenty“

O „talentech“ se dnes hodně hovoří. Ekonomické a demografické trendy jasně ukazují na nedostatek lidí a příslušných dovedností ve většině průmyslových odvětví. Vysoce konkurenční prostředí vede firmy k tomu, aby se oblastí a disciplínou řízení procesu talentů profesionálně a důkladně zabývaly. Také schopnost firem efektivně konkurovat v oblasti nákladů, kvality, služeb a inovací závisí na tom, zda má dostatek vhodných a kvalitních lidí s relevantními dovednostmi, v požadovaných lokalitách a ve správném čase.

Pro úspěšné plnění těchto priorit, se firma musí postarat o to, aby měla dostatek talentů k naplnění dlouhodobých obchodních cílů. Je proto potřeba vytvořit praktické dlouhodobé rozvojové plány talentů tak, aby byly dobře identifikované, se schopností dalšího rozvoje a ve firmě působily dlouhodobě. Měnící se charakter práce jasně vyžaduje dobře plánovaný a ucelený proces identifikace, rozvoje, povyšování a odměňování talentů.

Celosvětově provedený výzkum nás upozorňuje na skutečnost, že v současné době 80% firem ještě nezavedla systematický proces Talent Managementu. Toto číslo je skutečně alarmující v tak vysoce konkurenčním prostředí, ve kterém žijeme.

Pokud jste jednou z těchto společností, pak společnost TMCI je zde, aby vás, v této tak žádané disciplíně, dlouhodobě podporovala.

Těšíme se na spolupráci s vámi.